onsdag 16 november 2011

Bill Johnson "gold dust" October 30 2011



Är det fejk eller inte? Det pågår en debatt på http://aletheia.se/ om detta.

Det vi i kristenheten behöver idag är väckelse! Uppleva personlig väckelse/ Guds kraft. Vi behöver sannerligen bli väckta.

Jag vet om en man som en natt fick syndanöd. Han ringde till evangelisten som bodde i kapellet på orten att komma hem till honom och bedja med honom. Vi kan väl vänta till morgonen sa evangelisten, men det gick han inte med på utan mitt i natten (detta var på landsbygden) tog han tog sin gamla cykel och trampade de 1½ milen till kapellet där evangelisten bodde. Det var akut, han ville bli frälst - det kunde inte vänta. Han upplevde Guds kraft/väckelse.

Han hade varit på en del möten och hört evangeliet men aldrig gått fram för att lämna sig till Gud. Men den här natten kom Guds kraft och han fick syndanöd.
Där i kapellet fick evangelisten bedja med mannen till frälsning. Syndabördan föll av och han cyklade hem med frid i sitt innre.

Så det vi människor behöver först av allt är väckelse i våra liv.

Vi måste tillbaka till den standard som bibeln talar om - ett rent och klart evangelium utan uppblandning. När Guds Ande kommer blir det att vi (vaknar) upplever sådant som vi behöver be Gud och människor om förlåtelse för.
/garan

Inga kommentarer: