tisdag 19 april 2011

Väckelse..

Väckelse/Guds kraft. Alltså att någon blir väckt över eller kommer till insikt om något. Och det är bara Guds Ande som kan komma med bibliska sanningar.

Vi behöver uppleva väckelse i vårt land. Vi behöver bli väckta över vårt tillstånd, Rom.12:2: "Låt er förvandlas. "Vi måste låta vilja låta oss förvandlas - gå ut från och lämna den Mix som just nu förekommer i vårt land. En blandning av New Age, katolicismens olika läror och annat ockulta inslag.

Vi måste tillbaka till den standard som bibeln talar om - ett rent och klart evangelium utan uppblandning. När Guds Ande kommer blir det att vi (vaknar) upplever sådant som vi behöver be Gud och människor om förlåtelse för.  Gud vill väckelse, det är vi som inte vill låta oss förvandlas. Man vill att människor skall komma till gudstjänster och konferenser och bli berörda och frälsta, men själva vill man inte bli väckta över den villfarelse man befinner sig i. Man för människor vilse.

De kristna ledarna måste vilja låta sig korrigeras - bort från den Mix man befinner sig i och tillbaka till den bibliska standarden för att Guds kraft skall börja flöda fram. Kristenheten behöver bli väckta och komma till insikt.

/garan

Inga kommentarer: